מגורי לונן , הולנד // Van Rooijen Architecten >>

יום שבת, אוקטובר 16, 2010 | , |

Loenen residence // Van Rooijen Architecten >>

ההרחבה האורבנית של הכפר Loenen aan de Vecht שבהולנד היא בהשראת הכפר הישן. בהרחבה זו תוכנן בית מגורים בעל שלושה מפלסים על ידי משרד האדריכלים Van Rooijen Architecten.


אתר המגורים Loenen תויג כ"מיוחד" על ידי משרד המתכננים העירוני WEST 8 שקרא בתכנית העירונית להרחבת הכפר "לעיצוב אדריכלי עם איכויות גבוהות".


על ידי הצבת הבית הרחק מאחור על המגרש ניתן היה לתכנן מולו גן - טיפולוגיה עירונית אשר ניתן למצוא גם בכפר הישן. הבית עצמו הוא תרגום מופשט של המאפיינים האדריכליים של הכפר Loenen.



החזית הקדמית הסימטרית עם דלת הכניסה "מתכתבת" עם התכניות של הבתים מהכפר עם הגינה הקדמית.
הצללית הקמורה של הבית מחופה ברעפי גג העשויים קרמיקה ואבץ (zinc). 


במרכז תוכנית הבית תוכנן גרם מדרגות מרכזי אוורירי (ללא רום) על מנת להדגיש את רוחב את הבית ואת המבטים לנוף שמחוץ לבית.



מיקום במפה:


צולם על ידי: Cornbread Works 

Facebook Comments

2 Responses So Far:

אנונימי אמר/ה...

נראה יותר כ-שלשה מפלסים ולא שניים...

אנונימי אמר/ה...

צודק..טעות סופר :) .תוקן.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר