גן ילדים, הולנד // Van Rooijen Architects >>

יום חמישי, אוקטובר 28, 2010 | , , |

Playground Building // Van Rooijen Architecten >>

בחצר פנימית במרכז העיר אוטרכט תוכנן גן ילדים ומגרש משחקים לילדי השכונה על ידי משרד האדריכלים ההולנדי Van Rooijen Architecten .




הפרוגרמה קראה לבניין חדש, צנוע, עמיד ובטוח אשר ישדרג את מגרש המשחקים ויפתה ילדים להשתמש בו. 





בבניין יש חללים נפרדים עבור גן ילדים.


באמצעות מחיצות נעות, ניתן לחבר ולחלק חללים במבנה וכך לספק מקום עבור פעילויות שונות לשימושים רבים.





אובייקטים צבעוניים הוצבו במרכז מגרש המשחקים והקירות נצבעו בצבעים כתום וירוק "שמחים". 


היחסים בין החוץ לפנים מתחזקים בשובבות התכנון בפתחים.החלונות במפלסים שונים ועוברים מהרצפה לגבהים שונים על הקיר ומהקיר מתקפלים לתקרה וחושפים את העצים והשמיים שבחוץ. 



גגון גדול מחפה את החצר הקדמית של הבניין על מנת להגן על הילדים מהשמש בזמן המשחק בחצר.



עץ טבעי וצבעים צבעוניים קובעים את האווירה הנעימה והנוחה בחללי הפנים וחוץ הגן.


מיקום במפה:


מה דעתך?

Facebook Comments

0 Responses So Far:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר