"קרקע חלופית" , יפן // Mount FujiI Architects >>

יום שבת, נובמבר 20, 2010 | , , , |

Secondary Landscape // Mount Fuji Architects studio >>



תוספת בנייה אשר תשמש לסלון לעיצוב שיער ומקום לצילומי יופי , תוכננה על ידי משרד MOUNT FUJI ARCHITECTS STUDIO , על הגג של בניין בן 40 (או יותר) שנה הממוקם ב-Shibuya-ku, טוקיו.







בבניין המקורי הגג תוכנן בצורה מבולגנת, לא סדירה אשר אינה מתאימה לתקנות הבניה. בנוסף, סוגים רבים של ציוד היו מפוזרים באקראי. 



האדריכלים תכננו את החללים שישמשו את הסלון ולאחר מכן כיסו את הגג עם פלטות עץ ארז אדום-מערבי (2 "6") על מנת ליצור מרפסת ומקום לצילומי יופי.




כיסוי העץ יצר עטיפת מגן שהגנה על ציוד הגג שנחלש עם הזמן ויצר שכבה העמידה למים. יותר מכך , פלטות העץ יצרו קרקע מלאכותית על הגג אשר נראית כמו גבעה פוליגונית.





במגה עיר כמו טוקיו, הנוף טבעי מכוסה לגמרי עם בניינים שבקושי אפשר לראות משהו ממנו. כאן האדריכלים בחרו לשחזר את הנוף הטבעי הנסתר וליצור נוף משני על גג הבניין הנראה לכולם.



אדריכלים צפויים בעיקר לבנות דברים על הקרקע. במקרה זה האדריכלים יצרו קרקע על הבנין.



photo by MOUNT FUJI ARCHITECTS STUDIO

מה דעתך?  אפשר לתכנן משהו דומה בתל אביב?

Facebook Comments

0 Responses So Far:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר