"KES", יפן // aat+makoto yokomizo Architects >>

יום רביעי, ינואר 26, 2011 | , , |

aat+makoto yokomizo architects //  kes >>


"KES" שתוכנן על ידי משרד האדריכלים המבוסס בטוקיו aat+makoto yokomizo ,הוא מבנה רב קומות ב-shinjuku בטוקיו שביפן, המורכב מדירות סטודיו קטנות.





הדירות "מציעות" חניון אופנועים קהילתי בקומת הקרקע וחזית שקופה מאד של הדירות לרחוב- בכך מציגות את כל הפעילות הנעשית בכל יחידה כחלון ראווה לרחוב.






בהנתן ליחידות שטח קטן במיוחד, העיצוב שואף להשתמש בשטח הפנוי בצורה הכי יעילה, תוך יצירת הרגשת מרחב פתוח.







על ידי תכנון גובה התקרה ל- 3.4 מ ', המרחב המקומי "נושא ונותן" ומתוכנן גם אנכית.



רצועה עטופה זכוכית עם כיור, אמבט ואסלה הנשענים על פלטפורמה מוגבהת - משמשים כחדר רחצה ויוצרים חלל מתחת לשימוש אישי של הדייר.






המטבח וחלל האוכל תוכננו ממול לחלון שקוף לרחוב העובר מהרצפה עד לתקרה ותורם להרגשת חלל רחבה. 





פינות הקירות הוחלקו ברדיוס עדין כדי להונות את העין לחלל לא מוגדר ואינסופי.






מה תגובתך? אהבת? שתף את חבריך אולי גם הם יאהבו? כפתורי שיתוף : 

Facebook Comments

3 Responses So Far:

אנונימי אמר/ה...

כמה שהפרויקט כולו יפה נראה ממש קשה לחיות ביחידות האלה. למכונות כביסה יש מקום אבל למיטה לא...

MyDS אמר/ה...

קופסאות מגורים...קטן ומקסים, אבל למה ללא פרטיות?

אנונימי אמר/ה...

עוד נסיון להגדיר מחדש את המגורים.....יפה-כן, פרקטי- לא!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר