הבית בפוקאווה ,יפן // Suppose Design Office >>

יום רביעי, פברואר 02, 2011 | , , |

House in Fukawa // Suppose Design Office >>

הבית ממוקם בפרברים של הירושימה, ותוכנן עבור 4 בני משפחה עם שני ילדים על ידי משרד האדריכלים  Suppose Design Office.


מכיוון שיש הרבה תנועת מכוניות ורעש סביב האזור, האדריכלים תכננו את הבית שיסגר לחוץ ככל האפשר, אך עדיין שומר על המרחב שלו פתוח בלי לחץ של ההפרדה מבחוץ.



"אנשים יכולים להרגיש שמקום גדול יותר ויותר, אם הם לא יכלו להבין את הגודל שלו, כמו השמים והאוקיינוס. במילים אחרות, אנשים יחשבו שהחלל גדול מתי שהם מרגישים שהשטח כאילו ממשיך לנצח", אומר אדריכל הפרויקט.

המדרגות תוכננו במרכז הבית , מוקפים קירות כמו כל חלל אחר עד התקרה. המדרגות עומדות כליבה בתוך החלל אשר אליה כל החדרים מחוברים. 


החדרים מוצבים באקראי במפלסים וזוויות שונות.

"הגגות של החדרים הם כמו מקום מתחת לעץ עם עלים או כמו מערה בהר".

יתר על כן, בחלק העליון של כל חדר תוכנן מקום שיכול להיות גם מרפסות לחלל המרכזי או כל דבר אחר שירצו המתגוררים.


בגלל השימוש בחלק העליון של החדרים, קיימים קשרי חלל שונים בבית, כגון חדר וחדר, חדר ומרפסת, ומרפסת ומרפסת.



הבית מופרד מן הסביבה החיצונית, אולם המתגוררים בתוך הבית יכולים ליצור שטח שיכול להמשיך לנצח כמו עץ גדול ומתפתח.

"אנו מאמינים שהמשפחה שגרה בבית יכולה ליהנות מלחיות בבית עם נוחות הדומה לסביבה טבעית, שבו אנשים יכולים להרגיש ולדמיין את קנה המידה של החלל".


מה דעתך? אהבת? שתף את חבריך אולי גם הם יאהבו? כפתורי שיתוף : 






Facebook Comments

0 Responses So Far:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר