בית T , איטליה // UAU Office >>

יום שני, פברואר 21, 2011 | , , , |

HOUSE T // UAU OFFICE >>  

בית T הוא דירת מגורים בטורין שבאיטליה, בעלת 2 חדרים בלבד אשר תוכננה מחדש עקב הרחבת המשפחה. הדירה תוכננה על ידי משרד המעצבים והאדריכלים האיטלקי UAU.



מכיוון שהמשפחה גדלה אחרי השיפוץ הראשון של הבית האתגר של הפרויקט היה לעשות את המקסימום עם השטח הזמין ולהפכו ליעיל ביותר בתנאים הנוכחיים של הבית.



הפרויקט נועד להרחיב את השימוש בחלל לרב תכליתי, מעבר לגבולות המקובל.



לכן החליטו האדריכלים לתת למרחב של החדר הגדול הקיים פונקציות מרובות, שהחלל יתפקד באותו זמן כחדר השינה של הבעלים, כחדר המגורים (הסלון) וכחדר האוכל וכמרחב להירגע.


כל זאת בחלל אחד על מנת להקדיש את החדר היחיד הקיים לילדים החדשים.


חצי החדר הגדול הוגבה כדי ליצור פלטפורמה לאירוח וחלל להירגע עם ספה וטלוויזיה, באמצעות הפרש הגובה הוסתרה מיטה מתגלגלת ונוצרו שטחים לאיחסון.



כל הרהיטים החדשים בדירה עוצבו על ידי האדריכלים ועשויים MDF צבוע לבן או שמפניה מצופה לכה.


ארון גדול ומרווח, שנראה חיצונית כמונולית מצופה לכה לבנה, אך מבפנים מאובזר לחלוטין, מחלק לשניים את אזור הכניסה ומשרת גם כמרחב ביניים לחדר התינוקות.



PHOTOS: Enrico Muraro



מה דעתך? אהבת? שתף את חבריך אולי גם הם יאהבו? כפתורי שיתוף : 

Facebook Comments

1 Responses So Far:

גגות רעפים אמר/ה...

מעניין מאוד!

החלק שאהבתי במיוחד הוא ההגבהה שמייצרת מקום אחסון נוסף, פלוס מקום למיטה. לא בטוחה שאהבתי את העיצוב, השילוב של הקיר הוורוד עם הגג החשוף לא התחברו לי היטב, אבל הרעיון העיצובי והשימוש בחלל גאוני.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר