אולפני טלוויזיה R.T.P, פורטוגל // FVArquitectos >>

יום רביעי, אוגוסט 10, 2011 | , , |

FVArquitectos/ R.T.P. television studio // 

משרד האדריכלים הפורטוגזי FVArquitectos תכנן הרחבה לאולפני הטלוויזיה R.T.P הממוקמים בליסבון, פורטוגל.



העיצוב העכשווי מספק המשכיות בין המגוון הרחב של תקופות אדריכליות של מבנים שונים שהוספו במהלך השנים וכמו כן קשר פיזי לאולפנים הקיימים.



הקשר מתגלה על ידי שטח משופע של האתר, תוך מתן מרחב ירוק שמיש המטפס על הגג.



חצר חיצונית זו משמשת כמקום מפגש אידיאלי עבור העובדים בתוך המתחם.



השירותים האדמיניסטרטיביים הממוקמים במבנה הזכוכית הדומיננטי מוגנים מפני אור ישיר על ידי דפוס frit לבן קרמי (Frit הוא הרכב קרמי המתמזג בתנור מיוחד ליצירת זכוכית).



הקווים האנכיים של הזכוכית הושמו בניגוד לנפחי הבטון המונוליטיים הסמוכים.




 אלה מכילים חללי סטודיו, תוך מתן התערבות קול מינימלית עקב חדירות מוגבלת המתפזרת על החזית.





 רוב רובה ששל תוכנית החלל הפנימי ממוקמת מתחת לאדמה כדי לשלוט בבעיות אקוסטיות ביעילות.







Facebook Comments

0 Responses So Far:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר