אדריכלות: אולם המוזיקה והמרכז הקהילתי של algueña, ספרד / cor & asociados Architects ↓

יום שני, דצמבר 26, 2011 | , , , , , |

cor & asociados / music hall and house in algueña ↓

משרד האדריכלים הספרדי cor & asociados השלים לאחרונה את "אולם המוזיקה והמרכז הקהילתי של algueña", מקום מפגש עבור הפעילות המוסיקלית והתרבותית של הכפר הקטן algueña במחוז אליקנטה ספרד.


פעילויות רבות תוכננו להתרחש במבנה, דבר שקרא לתכנון אזורים שמישים גדולים אך בתקציב מוגבל. 


הבניין החדש הממוקם ממערב לכפר, תוכנן בצמוד לבניין ריבועי שנבנה בשנת 1980 בצורת U.



על ידי הוספת הנפח החדש, "נסגרה" חצר בין הבניינים (החדש והישן) המיועדת לאודיטוריום ופארק חיצוני.






החיץ הירוק בין המבנים מכיל גן עם פסי דשא ועצי היקרנדות ,מייצר כך חלל התכנסות עבור התושבים בתוך המרקם האורבני.



המבקרים יכולים לזרום דרך הכיכר המרכזית ולהכנס לאולם הרב תכליתי החדש המכיל 230 מושבים כנדרש.





חלל האודיטוריום יכול לארח פונקציות מגוונות הכוללות קונצרטים ופסטיבלים בחגים. 


נטול חלונות, הבניין המלבני החדש, חופה בלוחות קרמיקה ססגוניים בצבע פנינה אשר משנים את גוונם בהתאם לתאורה החיצונית והעננים, יוצרים אלמנט דינמי עדין בנוף.







הפרופורציות, הצניעות והפשטות של המבנה התאימו לאופי הדומה של הסביבה תוך יצירת נקודת ציון המחזקת את השורשים של הקהילה.






Facebook Comments

2 Responses So Far:

אנונימי אמר/ה...

פרוייקט מקסים. אבל קצת מצחיק שתיארתם את האיזור כמרקם אורבני :) כפר קטן...

arcHeb אמר/ה...

אכן פרויקט מקסים בעיקר בהשתלבות שלו בכפר, בפרופורציות, בעיצוב הצנוע..
(אגב, התיאור הוא תיאור האדריכלים.. :) )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר