חפש בבלוג זה

תוספת לבית ספר ציבורי, ספרד // Julio Barreno Gutierrez Architects >>

יום שני, נובמבר 12, 2012 | , , |

Víctor de la Serna y Espina public school // Julio Barreno Gutierrez Architects >>


בית הספר הנוכחי ממוקם בחלק שמהעיר שהורחב שבנייתו הושלמה

בשנת 1963. למבנה תוכננה והושלמה תוספת בנייה על ידי משרד האדריכלים Julio Barreno Gutierrez והוא נמצא ב- Cáliz שבספרד. 


לאתר יש צורה מלבנית, הוא אופקי כמעט, והוא מוקף שלושה רחובות. 
הצלע הרביעית מכילה מבנים המשלימים את הבלוק.



כוונת האדריכלים בתכנון התוספת לבית הספר היא לא "לכבוש" את רוב שטחם של מעברי התלמידים ולכן הוחלט לתכנן את תוספת הבנייה בשתי קומות.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר