BIG & Heatherwick’s // Google’s California Headquarters

יום ראשון, מרץ 01, 2015 | , , , , |

↓BIG & Heatherwick’s Design for Google’s California Headquarters


Google פרסמה סרט המפרט את תוכניותיה למטה המשרדים החדש שלה בקליפורניהשתוכננה ועוצבה על ידי הסטודיו של Bjarke Ingels ו Thomas Heatherwick.









הקמפוס תוכנן בדגש חזק על הסביבה הטבעית, עם מבני בנייני משרדים המתוכננים בתוך מבני כיפה גדולים וצמחייה שופעת מבפנים ומבחוץ. הקמפוס מתוכנן להיות פתוח לקהל רחב, כך שהקהילה המקומית יכולה ליהנות מהשטחים הירוקים הפתוחים.






“It’s the first time we’ll design and build offices from scratch and we hope these plans by Bjarke Ingels at BIG and Thomas Heatherwick at Heatherwick Studio will lead to a better way of working,” says Google. “The idea is simple. Instead of constructing immoveable concrete buildings, we’ll create lightweight block-like structures which can be moved around easily as we invest in new product areas… Large translucent canopies will cover each site, controlling the climate inside yet letting in light and air. With trees, landscaping, cafes, and bike paths weaving through these structures, we aim to blur the distinction between our buildings and nature.”




מחפשים אדריכל? מחפשים מעצב פנים?
אדריכלית דיצה וילר דוידי / www.neo-arch.com

אדריכלים ומעצבים, אנו מזמינים אותכם לפרסם את הפרויקטים שלכם במגאזין האדריכלות והעיצוב הישראלי אשר הוקם למענכם - arcHeb - מוזמנים לשלוח את הפרויקטים שלכם לפי ההנחיות למעלה (ראו לשונית "פרסם") . כולם מוזמנים לשלוח!!! . העבודות יוצגו באתר, בדף הפייסבוק של המגאזין ובניוזלטר השבועי. התצוגה ללא תשלום.

Facebook Comments

0 Responses So Far:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
arcHeb | מגאזין חדשות יומי לאדריכלות ועיצוב בעברית! Copyright © 2010 arcHeb Theme is Designed and Written by yANIVdAVIDI Home | RSS Feed | Comment RSS כל הזכויות שמורות לאתר arcHeb ולאתרים מהם הובא החומר . אין להעתיק,לשכפל,לתרגם,לצלם וכדומה כל מידע מהאתר ללא רשות. למידע נוסף, נא ליצור קשר